Utflyttad…

Standard

Så har det hänt… Dottern har flyttat hemifrån… Sorgligt men sant. Visst hon är tjugo år och det var ju väntat. Hon har velat flytta ett tag men har inte haft tillräklig inkomst eller hittat någon lägenhet som passat. Så helt plötsligt händer det… 🙂 Hon får tillsvidare anställning med ganska hyfsad lön och möjligheter till provision och det dyker upp en liten lagom stor etta som passar alldeles pefekt som första bostad. (Och den ligger inte allt för långt ifrån mamma och pappa heller 😉 ) Så det kan bli ibland. Vi har hållit på att renovera lite och fräschat till den nu i några dagar så inatt blir första gången hon ska sova där. Spännande… Och lite konstigt blir det allt… Och tomt här hemma. För hur det än är så kommer man nog att sakna handväskor och jackor på köksbordet, platttång och fönen i badrummet och alla skor i hallen… Fast lite skönt också… Nej nu kallar hungern och jag måste gå för att äta lite. Det behövs när man hjälpt till att flytta en hel dag.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s