Morsdagspresent…

Standard

Har precis kommit hem från min Morsdagspresent… Hur då? undrar ni säkert. Jo, så här är det att av mina barn fick jag en ljudbok, nämligen ”Inatt är du död” av Viveca Sten…

Men den kan man väll inte komma hem ifrån? Nej,men från min andra present går det. Nämligen bio med popcorn och dricka. 🙂 Det fick jag av dottern… Så ikväll var vi på Bio hon och jag. Jag fick välja film och det blev självklart ”Pirates of the Caribbean – I främmande farvatten”.

Jag har alla de tre första på DVD och ska även ha den fjärde när den kommer. Jag bara älskar de filmerna och den manliga huvudrollsinnehavaren ska vi inte bara tala om… 😉  … JONNY DEPP… Mums, mums, mums säger jag bara 😉 Honom har man ju svårt att motstå. Skulle vilja ha alla DVD-filmer med honom i.Fast det kan bli lite dyrt att köpa alla på en gång så det får bli någon då och då…

I alla fall säger jag stor TACK till min underbara dotter för presenten. 🙂

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s