Ledig dag…

Standard

Så skönt med ledig dag 🙂 Vill inte att den ska ta slut. Idag var det tänkt att jag skulle ta ett varv på min promenad/joggingrunda, gå till min massör och få lite välbehövlig massage och kanske ett litet besök i Pysselboden för att kika om det fanns nått kul till mitt scrappande. Massagen och Pysselboden var hur lätt som helst att ta sig till…men joggingrundan blev det inte mycket av 😦  Var ju tvungen att använda mina inköp och scrappa lite. Mycket roligare och inte alls lika jobbigt. Fast nu sitter jag här och skäms lite… Och undrar lite över hur lång tid tar det att bli ”beroende” av sin träning…

Nej, skärpning på mig, jag var så på och så blev det bara blaj av alltihopa.. Siktar på att ta tag i det igen nästa vecka…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s