På väg hem =)

Nu har Mannen åkt iväg för att hämta hem våran nya båt 🙂 En Bavaria 32 -04. Ska bli så spännande,vi har nämligen alltid haft motorbåt innan. Fast nu var det dags att prova något nytt. Den gamla båten blev såld förr-förra sensommaren till ett bra pris,barnen börjar bli stora och bensinpriset är som det är… Med andra ord: rätt läge 😉

Så tidigt i morgon bitti börjar han och en till att segla hemåt. Vet inte hur lång tid det kommer att ta, men om allt går som det ska bör dom vara hemma på lördag någon gång. Hoppas jag… 🙂 Ska bli såå spännande. Nu håller jag alla tummar och tår för att det ska bli en bra sommar för att lära sig segla. 😀  Kanske ska tala om att båten på bilden är inte vår,men den är likadan.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s