Jobbigt på jobbet…

Standard

Vissa dagar på jobbet är bara värre än andra…Måndagar är en sådan dag…Missförstå mig inte nu. Jag älskar verkligen mitt jobb men måndagarna kan vara rena rama cirkusen. Det är precis som om barnen måste leka i fatt sig och varandra. Aktiviteterna går i 190 känns det som. Konflikterna är ett faktum. Söta och snälla som dom är alla ”mina” små goa barn så är det som om hin håle farit i dom på just måndagar. :/ Man sliter sitt hår ibland… 😉

Hur som helst jag älskar mitt jobb och den ena dagen är inte den andra lik. Och jag kan bara säga att det är få förunnat att varje dag mötas av flera stora leenden och massor av kramar när man kommer till arbetet. Jag får det varje dag. 😀

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s