På väg tillbaka…

Har påbörjat min resa på väg tillbaka till livet igen…Känns det som i alla fall. Jag vet… det finns dom som har eller har haft det mycket värre än jag…men detta är min ”resa” i att försöka hitta mig själv igen. Igår började jag dagen med 10 min. crosstraining och 10 min. nybörjarträning genom Motimate. Får se om det funkar. Obestämd Man kan ju alltid hoppas. Idag tänker jag försöka få till en kort promenad i solskenet. Bara ett par kilometer om inte annat, måste ju börja någonstans…Ska försöka att göra det med en känsla av att ”jag vill” och inte med känslan ”jag måste”. Får se om jag lyckas. Måste leta upp min stegräknare så jag kan se hur långt det blir. Det kan ju vara en liten kick att se att man fixar det eller en liten pepp att nästa gång blir det lite längre…Kanske…Men nu ska jag börja med att ställa fram utemöblerna så man har någonstans att sitta och njuta nu när solen och våren äntligen har kommit.

sol.jpg

Hoppas ni alla får en bra dag det ska jag försöka få…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s