Första trevande fösöket…

Idag gjorde jag ett första trevande försök att komma igång med mina, förhoppningsvis, dagliga promenader. Gick nästan fyra kilometer i lite lagom promenadtempo. Jag vet…inte jättelångt men i alla fall en början. Kändes ganska bra att ha kommit iväg en gång… Känns också skönt att bara låta tankarna vara och inte behöva tänka på någonting eller bara på sådant som ploppar upp. Just idag försökte jag koncentrera mig på att titta mig omkring och njuta av naturen nu när den börjar bli så där ljuvligt grön och våren/sommaren lurar runt hörnet. Cool Tyvärr började det att regna mitt i…Gråter Fast som tur var så höll det inte i sig så länge, bara fem-tio minuter. Glad

Igår köpte jag också en burk med Gerimax eftersom jag har kännt mig så trött och orkeslös på sistone. Tog första tabletten idag så vi får väll vänta och se om det hjälper något. Hoppas det… Effekten kommer nog inte med en gång. Obestämd

Har faktiskt kört nån gång på Crosstrainern också. inte många men dock…Måste ju som sagt börja någonstans.

Nu ska det bli lite mer av ”må bra”- varan. Ska nämligen färga håret. Så om en timme ungerfär så är det snyggt igen och jag är nyduschad och fräsch. Flört Imorgon efter jobbet ska jag också göra ”må bra”-saker. Då är det dags för första behandlingen i Infracabin och Syreandning i massagestolen. Ska bli så sköööönt… Återkommer med en liten rapport om det i nästa inlägg. Till dess säger jag bara…

Ha de´

ir.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s