Att ta hand om sig själv…

Standard

Nyss hemkommen från massagen och känner mig lite mörbultad. Men på ett skönt sätt. Min massör är även inspiratör och träningscoach och eftersom jag inte är så jätteglad just förtillfället hade vi ett litet samtal om livet också. Tack för pratstunden Tony, det känns faktiskt lite bättre nu. Glad Tog faktiskt och köpte mig ett 10-kort till Infracabin och Syreandning i massagestolen. Har funderat på det en tid och nu blev det äntligen av. Känner att jag behöver stunder för mig själv i lugn och harmonisk miljö, där jag inte kan göra annat än att bara vara. Ska bli så skönt. Tänkte att jag skulle gå dit efter jobbet en dag i nästa vecka när jag slutar tidigt… Vilket inte är förrän på fredag ser jag nu. Rynkar på näsan Får ta det en annan dag när jag går mellantid istället. Ska nog lösa sig det där.

Känns som att äntligen ska jag komma på fötter igen efter en lagom tung downperiod, och med lite hjälp utifrån som förhoppningsvis kan inspirera och motivera mig att må bättre så ska det nog gå bra.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s