Så kom vintern till slut…

Ja…Så kom vintern även till oss, mysigt…eller? Nu ska vi bara se hur länge den håller i sig denna gången. Tungan ute Fast jag vet inte om jag ska tycka att det är så mysigt… Inte som det håller på just nu i alla fall. Blåser halv storm och snöar på tvären. Obestämd Nej, ska det snöa så ska det snöa lugnt och stilla och flingorna ska singla ner i sakta mak. Då kan det vara mysigt… att få sitta inne under filten med tända ljus, lite varmt att dricka och en bra bok. Det gillar vi. Glad

ljus.jpg

Och det är ju inte helt fel med en vit jul i alla fall. Vi är inte så bortskämda med det i vår lilla stad se´ ni. Flört Med undantag från förra vintern då då… Fast man behöver ju inte överdriva, varken på ena eller andra hållet.

Ha dé

3 reaktioner till “Så kom vintern till slut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s