Ja då sitter man här…

Standard

Har lagt en fråga till service/support-teamet på AB-bloggen men svaret verkar dröja…Ställde frågan den 10 oktober och inget svar i sikte.Rynkar på näsan Brukar det ta sån tid att få svar av teamet eller??? 

Min fråga löd så här:

”Jag skulle vilja använda Windows Live Writer och då frågar de efter ”bloggprovider” . Vad har Aftonbladet för provider? Eller kan jag inte använda Windows Live Writer här?”

Finns det någon annan som kan svara kanske?

Tycker det har blivit sämre här på sistone. Har t.ex. försökt byta typsnitt…men det har inte funkat och det typsnittet som jag använt i alla mina andra inlägg är borta. Känns lite surt. Men det är kanske fixat sen sist? Och var är min markör som visar var jag är ock skriver…Borta…så jag får skriva i blindo. Obestämd Hoppsan där var den igen…Verkar leva sitt eget liv de där.

Nej…mycket svammel blev det, men jag hoppas att jag snart får svar på frågan om Windows Live Writer. Skulle vilja göra min blogg lite roligare eller nått…

Hoppas ni får en trevlig dag.

Ha dé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s