Träningsprogram…

Har ju tidigare skrivit om min huvudvärk och att jag änligen varit hos läkaren för detta. Har inte fått några provsvar än men väl en tid för röntgen. Det blir om ca 14 dagar. Läkaren sa även till mig att uppsöka en sjukgymnast eftersom jag är så stel i axlar och nacke. Detta gjorde jag igår. Eller det var ingen sjukgymnast utan en instruktör i funktionellträning. Har ju detta i min gym-avgift så det ska man ju utnyttja.Flört Och så måste man ju börja nånstans. Jag fick i alla fall ett program med ett antal övningar som ska stärka rygg, nacke och axlar samt att hitta rätt hållning på axlarna. Det är ju så lätt att dra upp axlarna lite för högt när man har ont och då blir det ju ätter värre. Men med dessa övningar så ska jag lära mig att känna skilnaden mellan fel och rätt och förhoppningsvis hålla kvar rätt. Hu, det lät krångligt, hoppas ni förstår…

TräningsKortLiten.jpg

Min instruktör tyckte även att jag ska gå till en massör eller kiropraktor för att massera och dra ut eventuella knutor i musklerna, så det ska jag göra så småningom. Nu ska jag börja lite försiktigt med mitt träningsprogram och försöka få in det som en rutin två gånger i veckan. Hon sa också att går jag på ett Bodybalance-pass så ersätter det mitt program den dagen. Så det får bli att boka in något sånt i mellanåt också som omväxling.

Nu ska jag svälja mitt kaffe och packa väskan för att cykla ner till gymmet och köra mitt program fullt ut för första gången. Vi provade ju bara övningarna igår så jag skulle få veta hur man ska göra dom på rätt sätt. Önska mig lycka till Tungan ute så säger jag bara

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s