Tid hos läkaren…

Fick tid hos min läkare om fjorton dagar. Då ska jag dit och prata om min huvudvärk/migrän och lite om min hälsa också antar jag. Tur att det inte dröjde längre att få tid nu när man äntligen har tagit tag i det här med min huvudvärk. Har ju gått med det ett tag nu. Känns lite nervöst eftersom jag inte riktigt vet vad det beror på. Fast jag förmodar att mycket är stressrelaterat. Ja ja vi får väll se vad han säger när den dagn kommer.

Nu äta lite och sedan ner på stan med dottern. Ska köpa BH som hon ska ha till sin balklänning. Sedan ska vi se om vi hittar ett par skor som passar också. Har äntligen fått pappret från ortopeden att hon får köpa skor med olika storlek. Hon har nämligen en liten och en stor fot. Fast skor hinner vi nog inte med idag tror jag. Jag ska nämligen vara tillbaka på jobbet kl.17. Har planering ikväll.

Fast helst av allt skulle jag vilja göra så här:

kvisla23.gif

Ligga på soffan med en bra bok och äta chokladpraliner eller nått annat gott. Flört Det får bli en annan dag. Så till nästa gång säger jag bara…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s