Har varit flitig…

on

Har varit lite flitig i helgen och putsat alla fönster (nästan). Så nu ser man ut igen. Flört Gjorde det mesta i lördags då det var mulet ute, så jag var lite orolig att fönstren skulle vara alldeles flammiga. När jag vaknade idag sken solen och jag smög nästa upp för att kika hur de såg ut när solen sken…Vad glad jag blev!!! De var helt klara, inte en enda rand såg jag. Skrattande Så jag tog tag i de som var kvar också. Hann inte med barnens rum tyvärr men de hänger ju kvar. Så jag hinner nog dom också vad det lider.

Nu väntar sängen och boken. Läser just nu ”Hypnositören” av Lars Kepler. Tycker sådär…men måste läsa klart. Det ska mycket till innan jag lämnar en bok oavslutat. Det har hänt men inte ofta. Nog om det nu. Jag säger bara God Natt och…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s