Snart dax…

Snart är det dags att snöra på sig födelsedagspresenten…

Ja, jag önskade ju mig ett par joggingskor när jag fyllde år för lite mer än två veckor sedan. Så nu börjar det bli dags att använda dom. Har laddat mentalt nu och provat de lite här hemma. Glad Gått runt lite inomhus och tittat på dom. De är ju så fina nu när de är nya. Så här ser de ut.

JoggingLiten.jpg

Fina eller hur? Hoppas de är lika sköna att jogga i… Som sagt har laddat mentalt och snart är det dags. Har tänkt mig till helgen. Ska börja med att gå en kort rask promenad för att gå in dom lite, kanske jag provar att jogga en liten bit också. Får se hur det känns, är ju lite nybörjare i det här med att jogga så man får gå ut lite lätt. Någon som har några tips?

Kommer kanske med en liten rapport om allt går som det ska Flört men till dess sägar jag bara…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s