Äntligen vår…

Standard

Igår sken solen hela dagen och det var ett underbart väder. Så igår gjorde jag äntligen slag i saken och inhandlade nya blommor till mina urnor som står på framsidan. Det var verkligen hög tid att ta bort tallriset som jag satte dit i julas. Tungan ute Så här blev det…

19UteApril09Liten.jpg

Jag bytte ut det röda julljuset mot ett gult lite mer vår/påskaktigt. Min lilla gröna tupp fick också komma fram och lite färgglada fjädrar eftersom det faktiskt är påsk.

20UteApril09Liten.jpg

I urnorna satte jag lite minipåskliljor, penseer och ett par kvistar forsytia. Och så blev det lite mer fjädrar. Glad

21UteApril09Liten.jpg

Det blev likadant i den andra urnan. Plus att efter att bilden togs planterade jag en ny murgröna i den också. Upptäckte att den som fanns förmodligen inte överlevt vintern. I den andra urnan fanns det tecken på liv. Det var nämligen små, små knoppar på den murgrönan. Skrattande

22UteApril09Liten.jpg

Från ytterdörren tog jag ner hjärtat med röda bär och hängde istället dit dessa två fjäderkransar. Lite mer vårlikt tycker jag.

Vad har ni gjort för att plocka fram våren hos er?

Tyvärr så regnade det idag, men det finns i alla fall hopp om en vår och en sommar och jag LÄNGTAR…Cool

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s