Medarbetarsamtal…

Standard

…på tisdag. Då ska jag till chefen och prata arbetssituation och lön. Ska försöka lägga fram mina synpunkter och lyfta mina problem på jobbet så sakligt som möjligt. Fast det är så svårt, jag blir ju så ”upprörd” och ledsen när jag pratar om hur jag känner. Jag vill ju inte känna så som jag gör och jag tycker jag är som en stor skurk som känner så… Har fått lite papper med frågor som ska fyllas i och som är utgångspunkten i hela samtalet. Detta ska jag sätta mig ner med idag och fundera över så jag får fram det jag vill på bästa sätt.

Så länge får ni lyssna på denna killen. Älskar låten, den är så fin plus att jag tycker att han har en helt otrolig röst. Jag har sagt det förut, jag vet, men jag kan inte låta bli att säga det igen. Jag tycker att Kevin Borg är den bästa Idolen hitills. Glad Lyssna och njut…

Ha de´

http://svt.se/embededflash/1893067/play.swf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s