Nu är det på gång…

Standard

Äntligen har muraren kommit och börjat i vårt badrum. Skrattande Idag är det tredja dagen han är här och det börjar hända lite på väggarna. Det tar sin lilla tid eftersom vi har ganska mycket vinklar och vrår som ska skäras till. Så här såg det ut efter första dagen. (Då var han i och för sig bara halva dan.) Halva innersta väggen är satt. Den grå rutan i mitten är ett hål där det ska vara lampor i överkant och så kan man ställa ifrån sig flaskor och annat där när man duschar så slipper de ligga slängda på golvet.

KakelVäggLiten.jpg

Den bruna mattan på golvet ligger bara som skydd över den riktiga våtrumsmattan.  Den riktiga är svart med grå och silvriga inslag. Mycket snygg om jag får säga det själv. Här kommer bild från när den lades in.

BadrumsgolvetLiten.jpg

När Mannen hade med sig mattprover hem och vi skulle välja och jag fick se denna fanns det inga andra alternativ för mig. Alla andra blev ”fula” i jämförelse.Obestämd Vilken tur att Mannen tyckte likadant…Flört Glömde fota efter dag två men ska komma ihåg att göra det idag. Så snart kommer det kankse fler bilder på hur det blir. Så länge säger jag…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s