Fyndat på Bokrean?

Standard

Någon som fyndat på Bokrean då? Ni som läst min blogg förut vet kanske att en av årets höjdpunkter för mig är att åka på Bokmässa till Göteborg. Då mår jag bra i flera dagar efteråt. En annan av årets höjdpunkter är ju då såklart Bokrean…Flört Kunde tyvärr inte gå samma dag det började eftersom jag legat hemma hela förra veckan med en tråkig förkylning. Men nu i helgen tog jag mig ner till en av stadens stormarknader, man måste ha lite mat ju. Då var jag bara tvungen att gå en sväng inom rean. (Ska ta bokhandeln nån dag också.) Det slår ju inte Bokmässan men jag mår lite bra av att gå och känna och bläddra bland böckerna. Glad Och det blev några inköp faktiskt… Se här bara…

BokReaLiten.jpg

Bamse-boken ska jag ha på jobbet och läsa för barnen där. Vi har ju Bamse-tema så det passar ju braFlört (Det kan ni läsa om på min andra blogg om ni vill. Se överst i min blogglista.) Boken om Barna Hedenhös gav mig en sån nostalgikick att jag bara var tvungen att köpa den. Den bara ropade på mig: ”Köp mig Köp mig”. Så vad gör man inte… Keplers ”Hypnotisören” ska ju vara bra säger de som vet. Jag vet inte än men snart, har precis börjat läsa den och det börjar bra i alla fall. Har varit på väg att köpa den innan men tvekat av någon anledning. Men nu var det bra pris och jag slog till. Och så blev det två ljudböcker av Karin Alvtegen. Det är så skönt att lyssna ibland också.

Med andra ord har jag ökat på högen av olästa böcker ytterligare lite till. Kanske ska lugna ner mig lite, ett tag i alla fall. Kan inte hjälpa det…Gråter…Jag älskar ju böcker och att läsa…Glad

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s