I morgon kommer muraren…

och börjar kakla vårt badrum. Kul, kul…Vi lyckades äntligen hitta kakel som vi båda ville ha. Vanligt vitt var vi på det klara med men sen då!? Ville ju ha något som bryter av lite i allt det vita. Så vi har letat och letat. Antingen har jag hittat något som jag gillade men inte Mannen. Eller hittade Mannen något men då gillade inte jag det. Ganska typiskt kan jag tänka… Men till slut hittade vi en slags mosaik med tre olika blanka och matta ”stavar” och en som ser ut som olja på vatten. Givetvis i svart. Flört Jätteläckert!!

01KakelLiten.jpg

Lite svårt att återge på foto men man kan ana hur det ser ut i alla fall.

Här kommer en bild på både mosaiken och de stora vita plattorna. Hoppas att det blir snyggt när det är färdigt. Lite tråkigt annars. Men det känns bra så det blir säkert jättefint. Och muraren ska vara väldigt duktig säger Mannen. Vi vet vem han är sedan innan och han har ett rykte om att vara nogrann så vi får väll lita på det.

02KakelLiten.jpg

Tyvärr ser man de vita plattorna ganska dåligt här men jag återkommer med bild på det färdiga resultatet.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s