Tala om kontraster…

Standard

Härom dagen/natten hade vi typ 18 minustgrader och idag hade vi typ 2-3 plusgrader istället. När jag gick till jobbet kl. 6.00 idag på morgonen hörde jag talgoxen. (För visst är det väl den som sjunger tsi-tsi-tu?Obestämd) Jag har faktiskt kunnat lite fågelläten en gång i tiden. Hade tenta på det för så där en 23 år sedan när jag gick på Lärarhögskolan och läste min förskollärarutbildning. Nog om det nu.

Fick lite lust att lägga ut en skiss som jag hittade på MiMa´s blogg för ganska exakt ett år sedan. Den inspirerade mig att göra en LO på vår son när han för första gången provade att åka vattenskidor. Här kommer skissen och där efter mitt resultat.

skiss 3 feb_doc.jpg

Och så min sida…

Vågat02Liten.jpg

Man kunde skicka in sitt bidrag om man ville fast det blev aldrig av för min del. Kanske skulle göra det nu? Får fundera lite på det.

Så länge säger jag bara…

Ha de´

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s