Tröstshopping…

Standard

Glad Har varit på lite tröstshopping…hade det lite tufft känslomässigt igår kväll på jobbet. Ibland, på en del möten tar man upp och pratar om saker som kan starta en del processer i ens kropp och tankar. Saker som inte alltid är så kul att prata om, eftersom man kan såra andra eller bli sårad själv. Inget av det är ju särskilt trevligt. Men dessa saker måste ju också pratas om. Mer vill jag nog inte gå in på här utan det är något som måste lösas hos mig.

Från det ena till det andra… Vad har jag shoppat då? Jo, jag har letat efter långärmad t-shirt i lite kraftigare kvalitet. Vanlig enkel basmodell i någon härlig färg. Finns inte…började jag tro i alla fall. Allt är bara pastell och lite mer ”dimmiga” färger och det kan jag inte ha. Min egen ”färgställning” är ganska kraftig och jag kräver klara, rena färger som blått, rött, grönt. Ska jag ha något rosa så måste det vara riktigt ceriserosa. Och dessa färger finns knappt nu. Men idag hittade jag en lila tröja och till det köpte jag en beige stickat väst i lite oversize modell och ett par jeansleggings. Blev riktigt nöjd och jag ska prova detta när jag har sköljt ur färgen ur håret. (Behövde muntra upp mig själv med lite fräsch hårfärg också.Flört) Hoppas det är snyggt på också.

Var även inom apoteket och köpte mig en tvättkräm, fuktkräm och annan en ansiktskräm mot rynkor. (Fåfäng som men är.) Allt i Vichy. Gillar detta märke, deras produkter är så sköna att använda tycker jag. Med andra ord har det varit en riktigt ego-dag. Bara shoppat till mig och pysslat om mig själv lite extra. Och det skulle jag ju göra i år…Skrattande

Oj vad tiden går. Redan dags att skölja håret… Måste säga hej och till nästa gång…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s