Kakel…

Standard

till badrummet letar vi efter just nu. Att det ska vara så svårt att hitta vita, matta kakelplattor med rakt skurna kanter i storlek ca. 20*40. Obestämd Dom vi hittat är bara typ 40*50 och större och det blir för stort i vårt lilla badrum. Fast dom säger att stora plattor gör att det ser större ut, men dom kan nog inte vara för stora… Men vi får väll leta vidare. Vi har ju några veckor på oss innan kakelsättaren kommer hit. Eller får vi helt enkelt tänka om. Svårt, fast hittar vi inte det vi vill ha så får vi väll kompromissa. Fast det vill jag inte.Gråter Tycker det är så snyggt med de raka, smala fogarna som blir med skuret kakel.

Ikväll trodde jag att vi skulle få sällskap av sonen och dottern med hennes pojkvän men helt plötsligt sitter jag här helt ensam i soffan. Sonen blev hämtad av en kompis, närmare bestämt dotterns ex. Dom har hållit kontakten med varandra. LANar, tränar ibland plus att sonen klipper sig hos honom. Lite kul faktiskt. De två skulle LANa i kväll och dottern skulle inte vara med killen utan med en kompis som bor ca en och en halv mil bort. Lugnt och skönt blev det men ändå lite snopet. Ja ja det blir inte alltid som man tänkt sig… Det märks att barnen blivit stora.

Minns typ första gången mannen och jag ”helt plötsligt” blev ensamma hemma för att barnen var iväg bägge två med sitt ”eget”. Det var en konstig känsla som infann sig. Det blev lixom ”Jaha, vad ska vi göra eller prata om?” Kan förstå att det är tufft för många att hitta tillbaka till varandra efter alla år med småbarn som helt plötsligt blir stora. För just då känns det som om det är helt plötsligt. Någon som förstår vad jag menar? Fast det är väll lika bra att vänja sig för om ett par tre år eller så är de väll helt utflugna kanske. Flytt för studier ligger väll närmast till hands kan jag tro. Den dagen den sorgen (eller glädjenObestämd).

Nu ska jag se om jag får tag på mannen som just nu är och hjälper våra vänner med något som jag inte fick riktigt kläm på när han stack. Tror det var något i deras badrum om jag inte fattade helt fel. Men till nästa gång säger jag bara…

Ha de´ Cool

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s