Frukost…

lite sent kanske men det är min lediga dag idag så då tar jag det lugnt. Idag ska jag bara skicka iväg ett paket, fixa färg till trappan som jag ska måla om, tvätta färdigt den samma och ikväll blir det ett Cycling-pass på gymmet. Glad 

Utanför köksfönstret faller snön (jag som vill ha vår) och nu kom jag på att jag ska byta julgardinerna (som inte är särskilt juliga utan bara mörkt röda) mot lite mer våriga gardiner istället…Kanske våren kommer fortare då ? Flört

Nu kom dottern och hennes nya pojkvän ner till frukost. Hon börjar tydligen inte förrän kl.12 idag. Sonen hörde jag skramla iväg strax efter halv 10. På tal om dottern så klarade hon sitt körkort strax innan jul. Jättekul och jättenervöst, nu ska man behöva vara orolig hur hon sköter sig ute på vägarna också. Alltid är det nått. Samma dag som hon körde upp kom vintern på riktigt. Hon hade uppkörning på förmiddagen och det gick ju som sagt bra. På eftermiddagen blev det näst intill snöstorm eller i alla fall ymnigt snöfall. Vad tänker man som mor då? När hon inte kört en meter i snöväder och ska ge sig ut i det på egen hand det första hon gör. Man kan bara be till högre makter. Tycker i och för sig att det var bra att hon inte bangade och fegade för att köra. Men känslorna var väldigt splittrade kan jag tala om. Obestämd

korkort.gif

 Nej…dags att ta tag i dagen och få nått uträttat. Kan ju inte sitta här och äta frukost i flera timmar. Har snart suttit i… (hoppsan) en och en halv timme nu. Så till en annan gång säger jag…

Ha de´

2 reaktioner till “Frukost…

  1. Nej, man slutar nog aldrig att oroa sig över sina barn. Det är ju trots allt det käraste man har även om det är tufft många gånger. Och dom som säger att det blir lättare ju större de blir har fel. Eller fel är kanske inte rätt ord men det blir andra saker att oroa sig för istället som tex när de ska ut och fara på vägarna eller börja gå på fester och puben och klara skolan, hamna i rätt kompisgäng, m.m, m.m…..Listan kan göras lång. Fast det är bara att bita ihop och välja sina ”krig”. Det går ju trots allt bra i de flesta fall här i värledn.Ha de´

  2. godmorgon:). kul att dottern klarade körkortet! , men jag förstår din oro… slutar man någonsin oroa sig över sina barn? ha en toppendag o sköt om dig ! kramar/sarah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s