Tro det eller ej…

Standard

…jag är tillbaka. Hoppas att jag kan komma igång att blogga igen. Tycker det är lite kul ju. Blev inspirerad av en sida som jag brukar besöka nästan dagligen och som handlar mycket om scrapbooking och lite om livet i övrigt. Den heter Ulrikas blogg och här kommer en länk. http://www.ulrikaulrika.se/ Just nu firar hon 100000 besök och har därför en utlottning som jag gärna vill vara med i. Och för att få vara med i den ska man lägga in bilden på det som lottas ut och länka till sidan. Länken är redan gjord så här kommer nu bilden.Glad

utlottning1.jpg

Visst är det fina saker Ulrika lottar ut.?

När vi ändå är inne på scrapbooking så har jag också scrappat lite som jag skulle vilja visa upp. En layout från när min dotter konfirmerades för några år sedan. Närmare bestämt tre…Ville gör en lite annurlunda layout om det och den blev ju onekligen färgglad eller vad säger ni…Flört

Konfirmation11Kopia.jpg

Har även gjort en layout om när sonen slutade nian där han och två kompisar ”poosar” lite innan de ska iväg på Lärarmiddag på stans stora konferenshotell. Tycker att den blev ganska tuff och att pappret jag har som bakgrund passar bra med sin text om ”the guys, dude och hang out”.Lite kul med nitarna i blommorna också. En lagom tuff layout om tre ”tuffa” pojkar…Flört

SlutarNian15Kopia.jpg

Hoppas nu att jag kanske får en liten kommentar om ni gillar bilderna och så håller jag tummarna för att man kan ha lite tur i ”spel” också…Skrattande

Så till nästa gång som förhoppningsvis inte är för avlägsen säger jag bara…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s