Diggiloo…

Har varit på repetionen av Diggiloo ikväll med min bästa vän. Skitkul om jag själv får säga det. Vi blir nästan som två tonåringar ihop hon och jag. Träffades hemma hos mig och tog ett glas vin innan och då hade hon en ros till mig bara för att jag är hennes bästa vän. Blev nästan lite tårögd och rörd…

När vi cyklade ner var vi uppspelta och spända som om vi skulle på första dejten eller nått. Och bägge två sa samma sak, vi är nog lite som tvillingsjälar fast ändå inte. Väl nere i parken så ”sprang vi runt” och hälsade på alla vi kände och hade allmänt roligt innan vi hittade plats att sitta på. Fast det första som hände var att vi blev utkörda för att vi klivit över ett plastband som spärrade av ett område framför scenen. Det var bara att hoppa tillbaka när vakten kom med stora kliv. Pinsamt men väldigt roligt. Folk tittade lite konstigt på oss för vi började ju skratta hejdlöst. Kan inte förstå att vi alltid ska väcka uppmärksamhet när vi är ute på nått…men det bara blir så. Skrattande

Till slut hittade vi en hyffsat bra plats utanför plastbandet där vi såg ganska bra. En bild kommer här…

01DiggilooLitenTomas.jpg

Inte mycket folk precis men det var ju repetionen som sagt…

I pausen gick vi och köpte dricka och gick sedan och satte oss på typ samma plats igen. Fast vi var ju tvugna att försöka att sitta på stolarna innanför avspärrningen. Men direkt kom en vakt klivande och vi ”flög” ner i gräset utanför plastbandet. Cool Fast då kom hon fram och sa ”Följ med här vi har två plateser lediga framme vid scenen”. Gissa vilka som fick fart?? Så andra akten satt vi nästan ända fram vid scenen. Överlyckliga började vi ju sjunga, klappa takten och tjoa.(Fast det hade vi gjort innan också, men nu blev det ännu roligare. Flört) Och igen började folk titta lite konstigt fast det struntade vi i och bara skrattade. Vi var där för att ha roligt. Och det hade vi kan jag lova. Tror jag blivit lite ”kär” också…I Brolle Jr. Han var så söt och så duktig. Det var många duktiga artister med så klart här kommer lite bilder för den som vill se…

02DiggilooBrolleLiten.jpg

Brolle, Brolle, Brolle…Flört

03DiggilooOlaLiten.jpg

Gulliga Ola… Skrattande

04DiggilooBrolleLiten.jpg

En till bild på Brolle Jr. Godingen…Kyss

06DiggilooArijaLiten.jpg

Arija sjunger ”Jag vill tacka livet” i en klänning som var jättevacker…

05DiggilooAllaLiten.jpg

Lite Flower Power tema…

Det var en lyckad kväll med andra ord. Nästa gång ska vi nog gå på premiären sa vi. Det kan ju bara bli roligare. Eller vad tror ni?

Ha de´

2 kommentarer Lägg till din

  1. TheHustru skriver:

    sjyssta bilder du hade tagit. 🙂 Gillar speciellt den fina på Arja och den riktigt coola på Brolle (den andra bilden med det häftiga ljuset):

    1. Jakaranda skriver:

      Tack så mycket för komplimangen. Den värmde. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s