Presenter!!

Standard

Så har man då blivit ett år äldre. Fast det är ju bara på pappret förståss. Annars är man ju lika ”snygg” som vid 25. 😉 För det var väll då man slutade åldras?? 😀

Skoja kan man ju alltid… Den stora dagen avlöpte lugnt och stilla eftersom jag fyllde så udda man kan (43). Och eftersom sonen fyllde år två dagar innan mig så var det han vi firade i första hand. Han blev ju 16 och det är ju en ganska stor dag nu mera. Det är ju nu ungdomarna får börja övningsköra för bil. Av sin mormor och morfar fick han / vi teorikursen i present. Så på fredag ska sonen, jag, mannen och morfaren gå kurs, sedan är det ut och köra.

Han fick även andra presenter som en träningsväska (han har precis börjat på gymmmet), en plånbok, en jacka från Icemen, presentkort på JC, t-shirt från WESC(av sin syster), handskar så han slipper frysa när han kör moppen och en Wakeboardlina + pengar av sin pappa. Så han är nog nöjd.

Själv är jag helnöjd med mina paket. Fick nämligen allt jag önskat mig. Nämligen en Ipod Nano (av mannen), en skrivare med inbyggd scanner och kopiator(av mor & far). Sedan fick jag ett ursnyggt träningslinne(av syrran med familj) och duschkräm,scrubb och bodiebutter som luktar jättegott (av barnen). Mina saker ser ni här :

Så jag är mer än nöjd. Nu kan jag lyssna på mina ljudböcker / musik överallt. Och jag kan skriva ut, kopiera m.m till min scrapbooking och annat som jag tycker är så kul. Plus att alla andra i familj har nytta av skrivaren också. Barnen till sina skolarbeten t.ex.

Nej nu ska jag ställa mig i duschen och duscha med min nya, goa duschkräm 😉

Så till nästa gång…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s