Ingen dator och för hård träning…

Just nu har vi ingen dator. Eller rättare sagt den ordinarie datorn är på lagning. Sitter med en gammal laptop som tar all evighet på sig att utföra nått över huvud taget. Så alla bilder, musik, dokument mm. ligger just nu på den externa hårddisken och väntar. Längtar tills den kommer tillbaka. Datorn alltså.

Har kommit igång med träningen igen efter en oaktiv höst. Mycket förkylningar och infektioner har det varit. Förhoppningsvis ska man klara sig utan sjukdomar ett tag nu. Bara man inte åker på influensan!! I alla fall har jag börjat träna igen. Sitter här med duktig träningsvärk i hela kroppen. Gick nog ut lite för hårt härom dagen. Körde 2*20 minuter på löpbandet plus ett Bodypumppass. Var nog lite för optimistisk 😉 Men det var så kul att vara på G igen… Ska nog ta det lite lugnare så här i starten tror jag.

Snart drar vi igång med att renovera badrummet här hemma. Har fått in dusch och sådant i tvättstugan nu så vi kan tvaga oss under tiden renoveringen pågår. Ska bli skönt att äntligen få ordning på vår sunkiga dusch på övervåningen. Kanske lägger ut nån bild så småningom. Fast det blir tidigast om en vecka eller så när den ”riktiga” datorn är tillbaka.

Nä iväg och göra lite nytta nu, handla lite och så. Men tills nästa gång..

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s