Julmässa!

Standard

Har varit på jul mässa i helgen. En bussresa med mina kollergor. Vi fick nämligen lite trivselpengar på jobbet som skulle främja arbetslaget. Så vi valde att åka på en bussresa och äta julbord, shoppa och gå på julmässa/marknad. Var iväg hela lördagen från 8.15 då bussen lämnade stationen till ca: 20.00 när vi var tillbaka igen.

Jättegott med årets första julbord. Konstigt att man är trött på så god mat när julen är över. 😉 Kan det bero på att det faktiskt kan bli för mycket av det goda…eller?

Att gå på julmässa/marknad var jättemysigt. Många utställare/försäljare som hade allt mellan himmel och jord. Keramik, konst, tovat, stickat, pysslat och förstås massor av goda julspecialiteter som glögg, ostar, korvar mm. mm. För att inte tala om vad fint det blev när mörkret föll och alla ljus och marschaller tändes. Mysigt!!!

Skulle kunnat gå och titta, känna och smaka hur länge som helst tror jag. Men vi var tvugna att åka hem till slut. Lite shoppat blev det i alla fall. T.ex. en snygg dörrkrans så här framåt advent. Den sattes upp på dörren direkt när jag kom hem. Så här blev det. Jag gillar den skarpt. 🙂

Köpte även lite pysselsaker till mig som små fina keramiksvampar och tomtar. Får åka ut till mamma & pappa och plocka lite mossa nån dag. Ska göra ett fat med ett landskap där tomtarna och svamparna ska stå tänkte jag. Vi får se hur det blir, lägger kanske ut en bild när det blir klart.

Det blev faktiskt en julklapp till mannen också. Fyra fina snapsglas i ett papprör från Kosta. Mycket fina. På stod texten till ”Helan går”. Lite kul faktiskt.

Så nu är det bara resten av klapparna kvar. Men tänker inte tjata om det här och nu i alla fall så tills nästa gång…

Ha de´

»

    • Med tanke på att det bara var 14 dagar kvar till advent när jag var där så tycker jag nog att det är helt okej. Man kunde köpa ljusstakar och stjärnor också. Då tycker jag personligen att det känns mer fel när varuhusen tar fram sitt julpynt i mitten av oktober. Men det är ju fritt för var och en en tycka. / Jakaranda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s