Pysselhörnan!!

Har satt in och sorterat alla tråkiga papper så nu har jag kunnat göra lite roliga saker. Känns bra idag.
Så nu är min pysselhörna nästan klar. Ska bara hämta ner lite saker som varit förvisade upp till vinden ett par år pga platsbrist. Men nu när det blev ledigt under trappan där vi fram tills igår hade ”kontor” med dator, pärmar m.m. så får de komma ner till värmen. 😉 Den stationära datorn som stod där var ändå sönder och vi har numera en laptop så det behövdes lixom inget kontor längre. Pärmarna fick åka in i bokhyllan i sovrummet i stället.

Och så här blev det. Riktigt mysigt faktiskt. Satt en stund i går kväll och mös lite i mitt krypin. Det kan nog bli många pyssliga stunder här om jag får bestämma.

Det var inte bara skrivbordet som blev städat och i ordning gjort. Den lilla bokhyllan fick också nytt liv med lite minibyråer som barnen hade som små. Lite pysselpärmar fick komma fram igen och jag känner mig nöjd.

Ett stort tack till mina arbetskamrater som håller ställningarna på jobbet och tack till min rektor som beviljade mina två akuta semesterdagar. Detta var vad jag behövde. Lite egentid med mycket sömn, för jag har sovit massor, och tid för att ordna något som bara är till mig. Vad lite som gör en glad ibland…Eller lite föresten…det är värt hur mycket som helst.

Nu kan man bara hoppas att det tar lång tid innan nästa ”attack” av ”panik” kommer. Man kan ju hoppas på aldrig, men det är väll för mycket att önska nått sånt, tyvärr. 😦 Jag känner mig själv ganska väl vid det här laget… Nej, nu ska jag upp på vinden och leta fram saker som legat undanstoppade i ett par år och se vilka överaskningar det blir. Saker man glömt bort att man hade där uppe. Spännande! Så tills nästa gång…

Ha de´

2 reaktioner till “Pysselhörnan!!

    1. Tack så mycket.Kul att det ser mysigt ut på bild också för det är mysig att sitta där under trappan. :-)Jakaranda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s