Akut semester!!

Standard

Ringde chefen/rektorn igår eftermiddag och frågade om hon kunde bevilja två dagars akut semester. Det kunde hon…Förklarade hur jag mådde, att jag nära på hade panikkänslor och mådde ur uselt. Skönt med en förstående chef. Pratade även med mina kollegor på jobbet och de förstod mej också. Så de ordnar och pusslar för att jag ska kunna kurera mej och hämta lite kraft. Får fixa en kaka tills på måndag som tack för hjälpen. De är så snälla och omtänksamma. Fatta att jag trivs på min arbetsplats. Jag kan säga att så gott som alla månar om varandra och försöker se till att alla mår bra. Vi har koll på varandra och försöker se varningssignaler så vi kan hjälpa och stötta. Det känns så skönt.

Idag ska jag bara ta det lugnt och göra saker jag känner för. Att inreda min pysselhörna lockar ganska mycket faktiskt. En tråkig sak måste jag göra först, det är att sortera och sätta in lite papper i pärmar. Ni vet sådana där tråkiga papper från banken m.m. Så får pysselhörnan bli min belöning.

En sak har jag eventuellt inbokad. Det är att gå och fika med min väninna. Hon som gifte sig nyligen. Vi ska höras av under dan´ så får vi se vad vi känner för när eftermiddagen närmar sig. Fast fika är ju aldrig fel.

Så tills nästa gång säger jag bara…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s