Jaja….

Standard

Här sitter jag och gör ingenting. Tvättmaskinen piper för den är klar och jag bara sitter…Är lixom inte på humör idag. 😦 Trött som få och hängig. Inte så jag känner mig sjuk utan allmänt hängig. Känns som om jag skulle kunna sova hela dan´ …Jag vet inte, men jag har varit sjukskriven för utmattnigsdeprission innan. Närmare bestämt i fem år. Har varit ”frisk” i bara ett år. Blir man någonsin helt frisk igentligen? Tror inte det…Stresskänslig och lite labil i humöret är man nog mer eller mindre alltid efteråt. Tror jag…kan ju bara se på mig själv hur jag känner det.

Som igår kväll t,ex, var mannen och jag hos mina föräldrar. Det är en bit att köra så mannen körde dit. Jag hade sovit ett par timmar på eftermiddagen och var lite ”groggi”. När vi kom dit så blev han bjuden på en whiskey och jag trodde jag skulle börja gråta för jag hade verkligen ingen lust att köra bil som jag mådde. Barnsligt kanske men det kändes jättejobbigt just då…Mannen drack sin whiskey och jag frossade i kakor (lite tröstätning) så anfallet från min sida gick över och jag körde hem lite senare på kvällen. Fel av mig att inte protestera kanske??! Det är möjligt, men jag orkade inte just då.

Undrar varför jag mår så här nu? Det har inte hänt något utöver det vanliga så jag vet inte…

Som sagt, jag tror inte man blir helt återställd igen. Det kommer nog alltid att gå lite upp och ner i mellanåt. Just nu går det ner för mig men det ska väll re´ sig med tiden. Behöver nog bara lugna ner mig lite inombords. Konstigt, kan verkligen inte komma på varför jag mår så här.

Måste försöka rycka upp mig. Jag har ju massor jag hade tänkt att göra idag. Inreda en liten pysselhörna under trappan, lämna in saker till Röda Korset, tvätta och plocka undan m.m m.m. Fast…jag ska nog börja med att duscha och se om jag piggnar till lite så till nästa gång (mår förhoppningsvis bättre då)…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s