Valborg

Så då har Valborg passerat. Lugnt och stilla. Mannen och jag höll oss hemma och ”körbara” eftersom bägge tonåringarna var ute på stan. Dottern hos en kompis och grillade med tjejgänget för att sedan åka vidare till killarna som var med sina kompisar och grillade. Sonen skulle på utomhusdisco med sina kompisar och ha kul. Så det var bara att hålla jourtelefonen öppen. Inget hände kan jag tala om. Hade kontakt med bägge två hela kvällen och allt var lugnt.

Förra helgen blev också lugn. Då var vi ju bortbjudna mannen och jag. På fredagen låg jag ju sjuk men piggnade till lite till lördagen. Då blev mannen sjuk, Jag fick åka på fest själv. Eftersom jag inte var helt pigg utan höll mig uppe mycket tack vare alvedon så blev kvällen lugn och även den körbar. Men det var jättetrevligt och kul att träffa alla ”båtkompisar” så här innan säsongen drar igång. Sommartid brukar vi träffas ganska mycket.

Idag väntar städning av bilen som ska visas för en spekulant på lördag. Sedan väntar städning av huset. Ska inte visas för någon spekulant men måste städas ändå ju. Så när frukosten nu snart är uppäten är det bara att ta ett djupt andetag och sätta igång.

Ha de´

En reaktion till “Valborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s