MC-träff

Standard

Så har då barnen haft sitt roliga i Valborg. Imorgon är det mannens och min tur, då ska vi på MC-träff. Som en tipspromenad på MC runt lite överallt i vår vackra kommun. Gööör mysigt att åka båge på alla små vägarna. Sedan blir det lite grilla och prisutdelning. Trevligt. Vi var ute och träningsåkte idag i det fina vädret. Måste ju kolla så man sitter kvar 🙂 Finns nämligen inga ”handtag” på denna hojen så jag får hänga i mannen i stället. Lite ovant men det funkar. Det kommer inte att gå så fort imorgon misstänker jag eftersom vi ligger i karavan på småvägarna. Mysigt ska det bli i alla fall. Ska träffas och fika innan hos våra bekanta som också ska med. De tillhör föresten båtgänget som var på grillfest förra helgen, både dom och ett par till som ska med i morgon.

I går kväll hade vi ett par andra vänner hemma på grillkväll. (Även dom båtfolk.) Vi både åt och drack gott och snackade massa ”skit”. Mycket trevligt. Ungdomarna var också hemma igår och deltog i grillningen. Kul att dom vill umgås med sina föräldrar i bland i alla fall.

Innan vi ska i väg i morgon så hoppas vi att bilen blir såld. Måste byta eftersom den vi har nu är automatare och vi måste ha en med manuell växel. Dottern har ju börjat övningsköra så vi får ju anpassa maskinparken lite. Annars blir det inget bra när det blir dags för uppkörning. Hon får nämligen inte köra upp i manuell om hon bara kör med automat nu. Tvärtom går visst bra säger dom som vet. I vilket fall som helst ska vi byta bil. Så håll tummarna.

Nej, nu får man nog gå och sova lite så man orkar med dagen i morgon. För det tar i stort sett hela dagen. Ska bli jättemysigt. Hoppas bara det fina vädret håller i sig.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s