Hitta ut!

Standard

Ja det ska vi göra min Väninna och jag. Eftersom det inte verkar bli så många dagar på stranden för tillfället så kom vi fram till att vi måste aktivera oss på nått sett. Det är sååå lätt att hamna i soffan med telefonen i handen och bara ligga och scrolla…

Inget badväder direkt…

Och att åka runt och typ shoppa varje dag funkar ju inte riktigt heller. Tyvärr… Så sagt och gjort. Vi bestämde oss för att vi ska minsann inte bli stillasittande utan vi ska röra oss. Och i vår kommun, och andra över landet också, finns något som heter ‘HittaUt’ där man gör en form av, ibland, enklare orientering och letar checkpoints.

Så igår gav vi oss ut på jakt. Och faktiskt var det riktigt kul. Blev en lite annorlunda runda mot vad vi brukar gå och vi fick se lite andra saker på vägen. Sammantaget blev det en runda på ungefär två timmar, en sträcka på ca 8 km och 10 checkpoints registrerade.

Detta kommer vi absolut att göra om.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s