En helt vanlig söndag… Typ…

Standard

Ja, idag är det en helt vanlig söndag typ. Lite trött är jag efter att ha suttit uppe och kolla in Eurovisionen i natt. Sååå spännande och så snöpligt på slutet. Jag tycker John var värd en vinst. I alla fall en betydligt bättre placering. Men så är det ibland. För mig är han en vinnare och jag tycker låten är sååå bra.

Idag händer det inte så jättemycket förutom att jag ska träffa min två bästa Väninnor på stan för en fika. Vi ska testa ett nytt fik som öppnade för ett par tre månader sedan. Vet att förut när de enbart hade konditori med bara försäljning och inte fik så hade de jättegoda bakverk. Nu har de bytt lokal och lagt om utbudet lite och utökat med pajer och sallader och sånt. Så det ska bli kul att testa.

Deras räkmackor ser sååå goda ut😍 (bilden är från deras Facebooksida)

Där efter måste jag förbereda det sista inför utvecklingssamtalen jag ska ha på jobbet i veckan. Ingen kul syssla en söndag men det måste göras. Och planeringstiden jag har räcker inte till på långa vägar, tyvärr. Men, men… Sedan måste jag städa av det sista här hemma också. Började lite i fredags och lite igår. Så det bli att ta resten idag.

Nu är det dags att fixa till mig liten. Ska möta upp tjejerna om en timme på stan. På återseende och

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s