Happy Birthday!

Standard

Yes! Så är det. Min födelsedag idag. Har i och för sig inte firats så mycket idag eftersom jag har jobbat. Förutom det att jag blev bjuden på lunch av mina fina föräldrar. Kroppkakor med vit sås, skirat smör och rårörda lingon. Sååå fruktansvärt gott! Annars firades både Sonen och jag i söndags med kaffe och tårta. Vi fyller ju med två dagars mellanrum bara så brukar slå ihop kalasen. Då fick jag lite presenter så som ett ursnyggt fat, ett par ursköna och snygga byxor och en blus. Samt lite pengar swishat till kontot.

Urfint, grönt fat som passar perfekt till mina kuddar och gardiner i vardagsrummet.

Grön blus (ostruken här dock🙈) och supersköna knytbyxor. Perfekta till sommaren.

Sen på söndag har jag faktiskt en present från mig själv till mig själv… Jag ska gå på show i grannstaden. Nämligen ‘Från Barbados till Gamla Stan‘ med Magnus Carlsson. Ska bli så mysigt även att jag går själv. ‘Fast du är ju sån’ som min Dotter brukar säga. Ja, det är jag. Det bekommer mig inget att gå på tex bio eller någon show, som på söndag, själv. Kan tyckas lite knasigt men det bjuder jag på.

Nu ska jag strax iväg till min Kör, Joyvoice. Bästa kvällen på veckan. De har nu öppnat upp för prova-på-tillfälle om någon skulle vilja testa. Jag rekommenderar det verkligen. Det är bland det roligaste och mest energigivande jag har gjort. Så nu få lite i magen innan jag beger mot kören.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s