Trött idag…

Usch idag ville jag inte stiga upp utan hade gärna legat kvar och gosat i sängen några timmar. Sedan skulle jag bara mysa runt här hemma och plocka lite med lite allt möjligt som behövs plockas med. Som tex alla saker på mitt skrivbord, bädda rent, rensa i garderoben och fixa på balkongen. Men det går ju inte… Inte idag i alla fall eftersom jobbet kallar. Så det är bara att inta frukosten, klä sig och bege sig till jobbet. Men det blir bra bara jag kommer dit. Älskar ju mitt jobb egentligen. Men ibland vill jag bara gå hemma i lugn och ro och bara vara. Dags att bli klar. Hoppas ni får en bra dag för det tänker jag ändå ha.

received_1298539166861900Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s