Laddar för Blodomloppet 

Trots seg morgon, stängning på jobbet och übertrött i eftermiddags så tog jag mig ändå ut på träningsrundan ikväll. Kan tacka mina jobbkollegor i vår Walking-grupp för det. Hade det inte varit för att vi peppar och trissar varandra till att ut och motionera så hade jag nog blivit sittandes i soffan ikväll. Meeen vi laddar ju inför Blodomloppet så det gäller att ligga i. Och idag kämpade vi på bra. Både längre och snabbare än innan blev det. 

Så imorgon kommer det att kännas gott i både rumpa och lår. Och förmodligen i fötterna och resten av kroppen också. Men nöjd med mig själv ska jag nu ta mig en knäckemacka med avokado och räkor plus ett stort glas mjölk. Där på får det bli en skön dusch och sen ner under täcket för lite läsning innan lampan släcks.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s