Odling på gång! 

Nu börjar odlingssäsongen komma igång. Har sått massor av frön som redan är på väg upp. 

Odling på gång. 

Det som har såtts hitintills är physalis, snackgurka, fyra olika paprikor, sex sorters chili och kronärtskocka. Och det börjar som sagts redan spira bland fröna och det är inte ens två veckor sedan jag sådde. 

Det växer 😊

Liiiten gurkplanta på g

Det är sååå roligt att se. Lite senare ska det sås både tomat, sallad, broccoli och blomkål. Min pojkvän undrade lite försiktigt om jag kommer ihåg att jag bor i lägenhet. Förstår inte alls vad han menar med det… Hihi!

När jag ändå var i farten beskar jag min Mårbackapelargon och fick elva sticklingar. Tyvärr verkar några inte klara sig, två av dom ser lite ledsna ut nämligen. Men om så är fallet så är det i alla fall nio stycken som verkar okej. Så håller tummarna och hejar på dom.

Sticklingar av Mårbackapelargon.

Moderplantan har jag beskurit en del och tanken är att plantera om den när det kommer nya skott. 

Inte så vacker nu men förhoppningsvis tar den sig.

Men det finns ett litet men ack så viktigt orosmoln med i bilden. Jag vet inte om jag kommer att ha någon balkong att ställa mina växter på i vår/sommar. De (alla balkonger i fastigheten) ska nämligen renoveras. Samtidigt ska de byggas ut och glasas in så det kommer att bli kanonbra att odla där sen. Om de nu inte hinner bli färdiga så får väll mina växter flytta ut till mina föräldrar som bor en och en halv mil härifrån. Och dom har gäststuga så jag får väll flytta med jag också. Vissa dagar i alla fall. Men det tar vi då om det skulle bli aktuellt. 

Nu väntar duschen och lite fix och trix inför jobbveckan som kommer. 

Ha de’ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s