Mina födelsedagspresenter! 💚

Lovade ju lite bilder pĂ„ vad jag fĂ„tt i födelsedagspresent. De bilderna kommer hĂ€r…

image

Först ut kommer det fina balkongbordet som jag fick av mina förĂ€ldrar nĂ€r de hjĂ€lpte min att ”vĂ„ra” min balkong hĂ€romdagen. Blev vĂ€ldigt nöjd med det och jag tror inte att det blĂ„ser ivĂ€g i första taget. SĂ„ igĂ„r pĂ„ kalaset fick jag en termos. Ringde nĂ€mligen och bad att jag skulle fĂ„ lĂ„na en av Mamma under kalaset men de hade redan kört hemifrĂ„n. SĂ„ nĂ€r de kom hade de varit inom affĂ€ren och köpte mig en i present. SĂ„ gulligt!

image

Av Dottern med PojkvÀn fick jag denna fina pyjamas och en helt ljuvlig bakskÄl. Sov vÀldigt gott i pyjamasen inatt. Och sÄ mÄste jag ju nÀstan baka nÄgot igen i min fina skÄl. Och grön Àr den ju ocksÄ.

image

Av Sonen med FlickvÀn fick jag en helt underbart fin grill. Den Àr nÀstan som en prinsesstÄrta. Grön (marsipanen)med rött handtag (rosen). Den ska det grillas pÄ i sommar vill jag lova. Saknade en grill förra sommaren.
Exet var ocksÄ pÄ kalaset. Hans Son fyllde ju Är! Men Àven jag blev uppvaktad. Av honom fick jag en knivslip. Dotter hade fÄtt i uppdrag att ta reda pÄ om jag behövde nÄgot och det var vad jag kunde komma pÄ just dÄ. SÄ det var det jag fick. JÀttebra!

image

Av SysterYster med familj fick jag en chokladkartong och en kort. I det kortet stod det att jag ska fĂ„ gĂ„ pĂ„ Diggiloo ihop med min Syster i augusti! Tjohoo! Ska bli sĂ„Ă„Ă„ roligt! LĂ€ngtar redan…
Ja… Det var mina presenter detta Ă„ret. Och jag mĂ„ste sĂ€ga att jag Ă€r mer Ă€n nöjd! Skam vore det annars.
Lovade ju Àven bild pÄ min present till mig sjÀlv. Byxorna jag köpte pÄ H&M:s rea.

image

De tvĂ„ första Ă€r egentligen mer som tights och de kostade 70:- paret och det tredje Ă€r ett par jeans och kostade 90:-. Priser helt i min smak. Sedan blev det en present till faktiskt. Alla pĂ„ kalaset igĂ„r var sĂ„ lyriska över Netflix sĂ„ jag startade ett abonnemang dĂ€r. Första mĂ„naden Ă€r gratis att prova pĂ„, sĂ„ det tĂ€nker jag göra nu. Blev tipsad om en serie som heter ”House of Cards” sĂ„ den kollade jag in ett avsnitt av igĂ„r kvĂ€ll… SĂ„ hĂ€r sĂ„g min frukost ut idag pĂ„ morgonen…

image

Behöver jag tala om jag blev helt sĂ„ld… Riktigt bra och underhĂ„llande. En serie helt i min smak. LĂ€r vĂ€ll inte fĂ„ nĂ„nting gjort hĂ€r hemma nu…
Oj oj! LÄngt inlÀgg idag och mÄnga bilder. Imorgon vÀntar bankbesök och en tur till tippen. MÄste slÀnga mina gamla bord och lite kartonger som just nu ligger i bilen. Ska Àven ta mig ut till mina förÀldrar och fÄ hjÀlp med att tvÀtta och stÀda ur den, bilen alltsÄ. Jag har ju fortfarande lite problem med ork och rörlighet efter operationen. Och nÀsta helg ska Dottern med PojkvÀn lÄna den till SkÄne. SÄ dÄ vill jag att den ska vara ren och fin.
Nej, nu fÄr det bli ett avsnitt till pÄ Netflix.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s