Vill säga så mycket…

Standard

Skulle vilja säga så mycket men finner just nu inte ord. Funderar även på om det är något jag vill berätta här, till allmän beskådning! Ändå känns det som om jag vill att alla ska få veta hur jag känner och mår inom mig för tillfället. Massor av känslor och tankar som far runt i hela mig på nått konstigt sätt. Ilska, besvikelse, glädje, bitterhet(?), sorg, lycka… you name it. Kan inte riktigt reda upp dom själv just nu. Måste nog fundera lite till över min situation innan jag bestämmer hur mycket jag ska skriva om här.
Ha de’
20131120-172049.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s