På benen igen :)

Så var man på benen igen. Ja, har varit igång en vecka nu men ändå 😉 Efter att ha legat sjuk i drygt fyra dagar så kom jag igång igen. Började med två jobbdagar i slutet på förra veckan. Gick bra, det var en del barn sjuka på jobbet så det var ganska lugnt. På fredagen var jag sedan på afterwork med goa vänner från tiden då dottern spelade handboll. Det mammagänget som var med då var helt underbart. Vi försöker fortfarande träffad ibland bara för vi har så roligt. Kvällen blev också mycket trevlig med många ont-i-magen-skratt, om ni förstår vad jag menar. Superkul!!!
Kvällen blev inte speciellt sen, var hemma vid 22-tiden. Ställde klockan på ringning kl.5.30 till lördagmorgon. Upp och duscha, mötte upp goa kollegor för avresa mot Köpenhamn.

image

Vårt fackförbund hade ordnat en shoppingresa dit för sina medlemmar till en bra och billig peng. Vilken dag så rolig. Trevligt sällskap, god mat, perfekt väder och lite fyndande. Vad mer kan man begära. Vann även pris på lotterna som delades ut på bussen när vi reste ner. En låda Dumlekolor. Gott! 🙂
Väl hemma på kvällen igen slog jag mig ner i soffan framför tv:n med ett glas vin, en chorizo i bröd, mina Dumlekolor och ett glas proviva. Ganska trött i fötterna men så nöjd med min helg, som inte ens var slut ;).

image

Fast på söndagen tog jag det väldigt lugnt. Fick ett litet besök av Dottern och hennes pojkvän. Mycket trevligt det också. Kan nog säga att jag trivs med tillvaron och mitt ”nya” liv 🙂
Idag är det som ni vet helgdag och den kommer jag att tillbringa i stillhet… Eller nästan i alla fall. Laddar just nu för en powerwalk och för att gå bort till Exet för lite pappersunderskrifter. Blir ju lite sådant när man delar på sig. Positivt är att solen skiner från en nästan klarblå himmel och det är hyfsat varmt ute. Ska bara dricka upp min juice och svida om till träningskläder så är jag på G sedan.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s