Hej Hallå!

Standard

Skrev ju i förra inlägget om att jag blivit såld på att löpträna. Och att jag trodde mycket berodde på min, enligt mig, jätte braiga spellista som jag har på mina löppass. Tänker här göra ett försök att dela denna lista. Hoppas det fungerar 🙂

Min springa-lista på Spotify!

Vet inte vad ni tycker men jag blir helt klart taggad av den. Vill bara springa mer och mer… 😉

Idag har jag bara tagit det lugnt än så länge. Har myst omkring lite, lagt i en maskin tvätt och ätit goefrukost framför tv:n och funderat vad jag ska göra resten av dagen.

20130324-131247.jpg

Sonen med flickvän drog till IKEA för lite shopping. Själv hade jag tänkt köra dit under påsklovet. Finns alltid saker man behöver där ju. Och dottern vill snart ha tillbaka sina saker som jag lånade när jag flyttade och hon befann sin i California. Hon har ju som jag berättat innan kommit hem igen ❤ och behöver av förklarliga skäl sina saker 😉

Sitter just nu och funderar på om jag ska ta en löparrunda eller ett spinningpass på gymmet ikväll. Gillar ju båda… I vanliga fall hade valet varit lätt. Det hade blivit spinning… Men nu har den ordinarie instruktören åkt iväg på uppdrag i fem månader och det passet känns inte lika lockande längre :/ Det ska väll inte spela någon roll tycker kanske ni, men det gör det! För det är en av gymmets bästa instruktörer som har passet igentligen och hans coaching och peppning är suverän. Ja, ja, jag har några timmar på mig att bestämma detta. Under tiden får jag väll fortsätta att mysa runt lite. Byta lite tvätt i maskinen, vika lite ren tvätt kanske, diska undan och plocka i största allmänhet. Vi får se vad som händer. Så länge önskar jag er en fortsatt trevlig söndag och…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s