Oj oj oj!

Standard

Här blir det långt mellan inläggen… Och här händer saker hela tiden…
Vet inte riktigt vart jag ska börja. Ni som läst här innan vet säkert att jag har flyttat och lämnat min sambo sedan nästan 25 år. Kan berätta att jag har kommit ganska bra iordning i min lägenhet. Trivs väldigt bra faktiskt 🙂 Det återstår lite hyllor till mina pysselsaker och min jobblitteratur, annars är det mesta på plats. Har i och för sig fortfarande en del saker kvar borta i huset som jag hämtar allt eftersom. Ska nog bli ordning på det med tiden.

image

Annat som hänt är att dottern har kommit hem från USA tre månader tidigare än beräknat. Istället för att gå där borta och må dåligt över skolan tog hon beslutet att komma hem istället. Klokt gjort!
Jag har kommit på att Exet och jag inte riktigt är på samma våglängd vad det gäller vår separation 😦 Känns ganska jobbigt och det har blivit några sömnlösa nätter med många funderingar för min del. Men det ska väll lösa sig det också.

Jag har i alla fall kommit igång och börjat få hyfsat bra rutin på min träning 🙂 Har hittat fyra- fem olika pass på gymmet och jag försöker hinna med åtminstone två eller tre av dom per vecka. Jag har också börjat tycka om något som jag aldrig trodde att jag skulle göra!!! Nämligen löpning! Har ju gjort mina försök ibland men inte fastnat för det nått speciellt. Men nu… Jag kan nästan längta tills jag ska ut och springa. Märklig känsla 🙂 Idag såg det t.ex. ut så här utanför fönstret…
image

Snöyra (syns inte kanske) och ca tre grader kallt. Plus blåst! Vad gör jag!!? Jo, drar på mig löparskorna och ger mig ut och springer en halvtimme…

image

Känner mig sjukt nöjd 🙂 Trodde själv aldrig att det skulle hända under min livstid. Har ju dock fått ihop en, enligt mig, jättebra musiklista på Spotify. Och det gör ju jättemycket. Blir så taggad av mina låtar. Här syns några av dom 🙂

image

Innan under dagen har jag också hunnit med tandläkaren, gick igenom ;), lunchat med Sonen, mycket trevlig :), skaffat ny glödlampa till det trasiga bil-lyset och inhandlat nya löparkläder. Bara det…löparkläder!
Nej, övervägande nöjd med min dag, som för övrigt varit min lediga, tänker jag nu gå och lägga mig och hoppas på en god natts sömn.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s