Båt överlämning…

Standard

Jaha… Idag lämnade vi över vår båt till dess nya ägare. Det gick snabbt med den affären där allt klaffade som det skulle. Bra! Så idag har vi varit och ”vinkat av” båten på havet. Var ju tvungna att se till att se nya ägarna kom iväg som de skulle. Skönt att vi fick den såld men konstigt att vara utan båt… Det är inte många sommar som vi varit båtlösa. Men nu kan vi börja leta på riktigt när allt är klart med den förra. Eller kanske det blir en restresa? Vi får se, blir skönt vilket som tycker jag.
Eftermiddagen var ganska lugn. Vi tog som sagt en tur i lilla båten och vinkade av den stora. Därefter åkte vi in till vår båthamn och åt en stor kulglass. Jag valde smakerna marängsviss och sabayon (bananlikör och choklad). Och fy f…n vad god den var. Det var absolut inte sista gången jag åt den kan jag tala om. Därefter blev vi bjudna på kaffe hos kompisarna i deras båt och sedan blev det en tur hemåt i stadens ”kanal”. Eller i ån om det ska vara riktigt rätt. Bor nämligen typ 100 meter från vår ”lilla” båtplats. Och som pricken över i tog vi och hämtade oss en thai-box till middag.
Med andra ord en ganska bra start på första semesterveckan =)
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s