Lugn och ro!

Standard

Idag har lugnet tillfälligt lagt sig över vår lilla stad. Det pågår nämligen marknad i dagarna tre. Och det är en av landets största också… Så efter två nätter med marknad, karuseller och discomusik nästan inne i sovrummet hela halva natten så är det tillfälligt lugnt. Men det är en kväll/natt kvar. Inte för att jag klagar för det är kul när det händer något, men det är skönt när allt återgår till det normala igen. För just under denna helgen är det smått kaotiskt eftersom nästan hela innerstan är avstängd, det parkeras bilar lite hur som helst och de befintliga parkeringar som finns är tillfälligt belagda med avgift. (Olika idrottsföreningar står och tar betalt, har själv gjort det när barnen var aktiva idrottare.) Men att få parkering är inga problem för min del eftersom vi bor typ mitt i stan och kan gå eller cykla till i stort sett allt. Meeen det ska bli skönt när allt blir som vanligt igen.
Idag kommer också lite folk från Göteborg och hämtar vår båt. Den blev nämligen såld häromdagen. Så skönt, inte att vara utan båt men att den blev såld. Inte jättelätt i dessa dagar. Nu blir det till att börja leta upp em annan båt till oss. Denna gången får vi tillbaka till motorbåt. Vi kom på att segla var nog inget för oss. Har blivit en erfarenhet rikare och vill absolut inte ha det ogjort men motor är det som gäller. Mannen och jag funderar även på att ta en restresa innan vi satsar på ny båt… Vi får se vas som händer. Har ju fem veckor på oss… =)
Nu ska jag sitta i hängstolen på balkongen en stund och njuta innan jag tar tag i att plocka undan alla saker som vi tömde båten på i går och det är inte lite…
Ha de’

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s