Bara lite kvar nu!

Standard

Så har ytterligare en dag denna veckan gått. Nu har jag bara två arbetsdagar kvar innan semestern. B-) Jobbar imorgon, onsdag, är ledig torsdag och jobbar till kl.13 på fredag. Sedan väntar fem veckor hääärlig semester. Ska bli både skönt och välbehövligt.
Det enda är att vi vet inte om vi har någon båt kvar när vi går på ledigt… Den är nämligen till salu och eventuellt kommer det folk och ska titta i veckan. Det är bara att vänta och se. Blir den såld så blir den, det finns alltid saker att göra och hitta på när man är ledig.
Nu väntar lite mat och tvättstugan på mig. Ledig eller ej…rena kläder behövs alltid. 😉
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s