Solen skiner…

Standard

…men jag måste stå i tvättstugan. 😦 Inte det roligaste att göra en sån här dag men ack så nödvändigt. Den som uppfinner en tvättmaskin som fyller på sig själv, tvättar, tumlar, viker tvätten och lägger in den i skåpet behöver inte göra mer för sitt uppehälle i detta livet. 😉 Fast det är nog inte att hoppas för mycket på… Så jag får väll återgå till min tvätt. Ska i alla fall försöka komma ut på min walk/joggingrunda under dagen. Var några dagar sedan nu.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s