Migrän???

Standard

Tror jag har fått migrän… Gråter Jag har nu vid ett flertal tillfällen vaknat med en sådan fruktansvärd huvudvärk att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Många av gångerna har jag även spytt och nästan inte kunnat röra mig. Googlade lite om migrän igår eftermiddag, hade ett anfall igår nämligen, och de symptom som jag hittade stämmer in. Det stod också att om anfallen kommer på natten eller på morgonen skulle man söka läkare… Skäms Och det är det som händer mig. I 99% av de gånger jag fått huvudvärk så har jag det när jag vaknar på morgonen. Kan även vara så att jag vaknar mitt i natten eller väldigt tidigt av att jag har huvudvärk. Inte skönt alls. Läser man sedan att man bör söka läkarvård så blir man ju lite orolig. Men idag har jag ringt vårdcentralen och de ska snart ringa upp mig, så vi får väll höra med rådgivningen vad de har att säga. I vilket fall som helst är det inte kul. Rynkar på näsan Återkommer med rapport…

Ha de´

»

  1. Tack för omtanken. Fast nu blev jag lite orolig också… Min husläkare har varit ledig i en hel månad fick jag veta idag. Så imorgon ska jag ringa ner och få en tid för undersökning. Hoppas det inte dröjer allt för länge bara.Ha de´

  2. Bra att du gjort så, kan vara annat än det du tror. Krya på dig och se till att få en rejäl undersökning. Hjärnhinneinflammation kan ju ock ge symptom som de du beskriver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s