Tar nya tag…

..med badrummet om ett par veckor. Trodde vi hittat en bra kakelsättare som vi till råga på allt ”känner”. Han måste fått någon form av hjärnsläpp eller nått. ?? I vilket fall som helst fick han inte fullfölja sitt jobb. De som kommer och ska fixa till allt förstod inte heller vad som hänt för de hade aldrig hört nått sådant om honom förr. Och det var inte vi som var petiga utan det var illa…

Ja, ja…Nu ska man inte gråta över spilld mjölk eller vad man nu kan kalla det. Känns bara så tråkigt för det kunde i princip varit klart nu, hela badrummet alltså… Nått positivt är att vi behöver inte stå för kostnaderna av det som blev misslyckat utan det gör firman där vederbörande jobbar. Alltid nått…?

Nu till lite roligare saker. Ska ni se Melodifestivalen i kväll? Det ska jag, hade jag tänkt mig i alla fall. Fast jag vet inte vilken låt jag gillar bäst. Vet att Anna är favorit men jag vet inte om jag tycker om den. Kan lixom inte bestämma mig i fall den är bra eller inte. Tycker faktiskt att Pernillas låt är lite kul, fast om den är gångbar i Europa tvivlar jag på. Och så gillar jag Eriks låt ganska mycket, och Darin är ganska bra den med. Eller varför inte Ola? Ja, ni ser själva…är ganska spretig i min musiksmak om jag får säga det själv. Flört Är nog en sån där allätare. Får se när tävlingen är över vad jag tycker om vinnaren.

Idag skiner solen hos oss. Härligt!!! Har lite lust att sitta i min pysselhörna och pyssla lite idag. Fast man skulle ju vara ute igentligen. Kanske hinner lite av varje om jag sätter lite fart nu. Så till nästa gång säger jag…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s